Ajoneuvot katsastettava myös poikkeusoloissa

Eli katsastamiseen ei tule lykkäystä koronan takia. Epidemian hillitsemisessä on onnistuttu niin hyvin, että asiantuntijat eivät asettuneet liikenne- ja viestintäministeriön valmisteleman määräaikaiskatsastuksen poikkeuksen taakse.

Laki on kaikille sama, joten näillä mennään. Meille on turvallista tulla katsastukseen. Me – (kuten varmasti kaikki muutkin katsastusasemat) olemme kiinnittäneet jo valmiiksi todella paljon huomiota pandemian hillitsemiseen.

Huomio huomio! Jos olet riskiryhmäläinen etkä halua tulla katsastukseen asemamme aukioloaikoina, soita 010 231 7650 ja varataan sinulle sopiva aika 👍

Tässäpä Katsastus Hiirosen toimenpiteet:

* Tiskille on asennettu roiskesuojat.

* Käsidesiä asiakkaiden käyttöön on jo heti tuulikaapissa.

* Kaikki ylimääräinen on asiakastilasta karsittu pois: kahviautomaatti ja hierontatuoli ovat pois käytöstä ja myös lehdet on otettu pois. Pahoittelut näistä.

* Katsastajamme käyttävät kertakäyttöhansikkaita, jotka vaihdetaan jokaisen katsastuksen jälkeen.

* Jokaisen asiakkaan jälkeen maksupäätteet, ovenkahvat ja tiskit puhdistetaan.

* Turvavälit pidetään. Nyt ei halailla eikä sumppailla 😘 Jos nyt pieni huumori sallitaan näinä aikoina. Minä se aijon pysyä tyylilleni uskollisena ja laitan tähän nyt pikkiriikkisen huumoria.

* Työntekijämme pesevät tai desinfioivat kätensä jokaisen asiakkaan jälkeen.

Summa summarum vai miten se sanotaan? Jos ja kun 👍 olet tulossa meille katsastukseen, niin tässä muutamia ohjeita:

* Suosittelemme varaamaan ja maksamaan varauksen etukäteen netissä. Näin ollen sinun ei välttämättä tarvitse tulla asiakastilaan ollenkaan, vaan katsastajamme tulee autolle. Jos emme ole huomanneet saapumistasi, paina töötti pohjaan 😄

* Mikäli maksu tapahtuu asemalla ja joudut näppäilemään pin-koodin, pese tai desinfioi kätesi, kiitos. Pyyhimme vielä käyttösi jälkeen kaikki kosketuspinnat. Tässä ei ole mitään henkilökohtaista <3

* Muistathan turvavälit.

* Ja mikäli tunnet itsesi sairaaksi, voit aina perua tai siirtää katsastusaikasi soittamalla asiakaspalveluumme 010 231 7650.

Kaikesta huolimatta, tervetuloa katsastukseen!