Katsastus Hiironen palvelee ja taistelee

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille erittäin tärkeää ja tahdomme kaikin keinoin estää koronaviruksen leviämistä. Virusepidemian vuoksi olemme ottaneet käyttöön tiukemmat ohjeistukset.

Katsastajamme käyttävät kertakäyttöhansikkaita, jotka vaihdetaan jokaisen katsastuksen jälkeen.  Siivousta olemme tehostaneet entisestään: mm. maksupäätteet, kahviautomaatti, ovenkahvat, pöydät ja vessa puhdistetaan useita kertoja päivässä.

Kun tulet asemalle, huomaat heti miten toimia. Käsidesiä on tarjolla jo tuulikaapissa. Toivomme, että käytät sitä. Käsidesiä löytyy myös tiskiltä. Käytä sitä, varsinkin jos käytät maksupäätettä, kiitos.

Sanomattakin lienee selvää, että jos tunnet itsesi kovin sairaaksi, ei katsastukseen kannata tulla. Aikoja on myöhemminkin tarjolla. Toki toivomme, että käytätte palveluitamme. Jos et itse voi katsastaa autoasi, pyydä apua vaikka ystävältä. Jos tämä ei onnistu, soita meille 010 – 231 7650, niin keksitään yhdessä ratkaisu.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja ryhdymme tietysti tarvittaviin toimenpiteisiin, jotta sinun on turvallista asioida meillä jatkossakin. Kiitokset kaikille yhteistyöstä. Olemme samassa veneessä. Älkäämme kuitenkaan vaipuko synkkyyteen. Tästäkin selvitään. Yhdessä.