Katsastusmuistutus

Haluan muistuttaa teitä katsastuksesta. Kyllä. Juuri näin. Nyt osa teistä tullee sakkojen kera katsastukseen. Toki saahan sitä tulla, mutta voisi tulla ilimankin 😀 70 € on ollut pienin sakko ja 1000 € suurin ☹️ Huh huh. Toimintatonni on jo kova sanktio siitä, että olet unohtanut katsastaa autosi.

Nyt toimitaan seuraavalla tavalla. Jokainen käypi tarkistamassa autossa olevasta katsastustodistuksesta tai rekisteröintitodistuksen teknisestä osasta seuraavan katsastusajankohdan. Ja jos semmoisia papereita ei ole, niin sitten soittaa tänne Hiiroseen 010 231 7650 ja tarkistetaan milloin katsastus on ajankohtainen. Voit toki tulla käymään konttorillakin.

Ajoneuvon seuraavan katsastusajankohdan voi tarkistaa myös Traficomin sähköisestä asiointipalvelusta:

https://asiointi.trafi.fi/…/tieliiken…/ajoneuvotietopalvelut

Ottakaapas nyt kahvipöytäkeskusteluihin katsastusajankohta mukkaan. Kaveri kiittää ihan varmasti jos on sattunut menemään vaikka katsastus kokonaan ohi.

Myös äijäjumpassa, bobypumpissa, vesijumpassa, joogassa jnejne voit kysellä vieruskaverilta, että onko muistanut katsastaa kaikki perheen autot! Ja kun törmäät naapuriin, tiedustele onko autot katsastettu 🙂 Ja illalla soitat mummot, mammat ja kaikki sukulaiset läpi ja muistutat tästä tärkeästä asiasta. Näin.

Ei se välttämättä ole tämä katsastus aamulla ensimmäisenä mielessä vaikka pitäs kyllä olla 😀 😀 😀 

Sillä:

MEILLÄ KATSASTUS ON VUODEN KOHOKOHTA 😀 Nähdään! See you!