Olipa antoisat messut!

Tänään oli erilainen työpäivä, kun pääsimme osallistumaan OAKK:n opiskelijoiden ja kouluttajien järjestämään messutapahtumaan. Harjoittelijamme Kaisan myynnin ja markkinoinnin kehittämiskoulutus alkaa olla loppusuoralla, ja siihen liittyen OAKK:n opiskelijat järjestivät yhdessä muiden pian päättyvien koulutustensa kanssa aamiaistilaisuuden yrittäjille ja opiskelijoille. Kuulostaako tylsältä?

Toivottavasti ei, sillä sitä se ei todellakaan ollut! Messut ovat aivan erilaista työskentelyä normaaliin toimistopäivään verrattuna, mutta eloisan tapahtuman ja ihmisten tapaamisen tuoma ilo ja virkeys vaikuttavat työntekoon positiivisesti vielä pitkään. Tänään ohjelmassa oli vapaata messuaikaa omilla messuosastoilla, ja sen jälkeen puheenvuoroja eri yrittäjiltä ja tahoilta. Esitysten aiheina oli muun muassa yrittäjyys, asiakkaat, elämä, unelmat, tavoitteet ja onnellisuus.

Verkostoituminen, tuo muotisana, on tärkeää. Kun pääsee tapaamaan toisia yrittäjiä, voi jutella olennaisista asioista ja saada uusia näkökulmia myös omaan tekemiseen. Toisiin yrityksiin tutustuminen laajentaa omaa katsantoa ja saa ideariihen pyörimään myös omassa päässä. Miten me voisimme olla vielä parempia jatkossa, vastata asiakkaidemme toiveisiin ja odotuksiin vielä vahvemmin ja olla edelläkävijöitä omalla alallamme? Piristävää on myös se, että yrittäjäkollegat ovat samassa veneessä. Yhdessä täällä taaplataan, kukin omalla alallaan, mutta periaatteessa samaan pyrkien.

Visiomme tulevaa varten on vain entistä vahvempi. Haluamme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Siinä tulette apuun te, rakkaat asiakkaamme. Antakaa palautetta ja kehittämisehdotuksia, olemme silmät ja korvat auki!

Kiitämme omasta puolestamme messujen järjestäjiä mukavasta tapahtumasta ja inspiroivista esityksistä. Tästä on hyvä jatkaa. Eikä tämänpäiväinen muuten jäänyt viimeisiksi messuiksi meidän osalta!

– Kaisa