Kiitos ruusuista ja risuista

Sitä on aina mukava saada. Palautetta. Ja tietysti täytyy rehellisesti sanoa, että se myönteinen palaute on aina mukavampaa. Sehän on oikeastaan niin, että jos kukaan ei koskaan sano mitään, mikään ei koskaan kehity. Eli palaute on todella tärkeätä yrityksille. Joten ei muuta kun rohkeasti vaan sitä antamaan.

Toki myös risut ovat sallittuja. Nekin kehittävät meitä ja vievät aina johonkin suuntaan. Itse pyrin aina kiittämään hyvästä palvelusta. Ja saankin sitä aika usein. Kiitos siitä. Kyllä Oulussakin osataan jos vain halutaan.

Kiitos Teille ihanat asiakkaamme palautteista, joita meille on tullut aika paljon. Kaikki ruusut ja risut käsittelemme ja kehitämme toimintaamme koko ajan. Emme ole vielä valmiita ja uskon vahvasti, että aina löytyy parannettavaa. Ei saa jäädä tuleen makaamaan eikä saa tuudittautua hyvänolontunteeseen. Keskeneräisyys pitää liikkeessä ja virkeänä.

Minulla on visiona tehdä katsastuksesta vuoden kohokohta. Tiedän, aivan kreisiä! Mutta hyvä ystäväni on minulle opettanut, että pittää haaveilla ISOSTI. Pienet haaveet kuulemma toteutuvat kuitenkin. Voihan se olla, että semmoista siitä katsastuksesta ei tule koskaan. Mutta ei sitä mitään saa, jos ei yritä. Vaikka katsastusta ei saataisikaan vuoden odotetuimmaksi tapahtumaksi, se voidaan muuttaa asenteissa hyödylliseksi ja luonnolliseksi osaksi liikkuvan ihmisen arkea.

Tervetuloa katsastukseen. Meillä katsastus on vuodenkohokohta. Näin.