Tykkää ja tuhulaa, vappu, kevät!

Aika hurahtaa vauhdilla – seuraavaksi juhlitaan jo valpuria! Keväinen ilon juhla ja karnevaalitunnelma piristää aina, vaikka tänä vuonna sitä taidetaan juhlia lumikinosten keskellä. Mutta sehän ei haittaa. Kyllä se kevät sieltä tulee!

Katsastus Hiironen osallistui ennen pääsiäistä Oulun Areenalla järjestetyille Tykkää ja tuhulaa – messuille. Kyseessä olivat Yrittäjänaisten järjestämät messut, ja messuosastoja oli joka lähtöön: kauneutta, terveyttä, muotia ja yksi autokatsastus  :-D

Hiirosen messuosastolla kävi kuhina koko päivän. Paljon tavattiin ihania ihmisiä, katsastusarvonta oli todella suosittu, ja kaiken huipuksi messuosastollamme käyneet saivat ihanat kynsilakkaukset. Pian kosmetologiksi valmistuva Hanna edusti messuosastollamme kynsilakkavalikoimansa kanssa koko päivän.

Arkisen puurtamisen ohella messut ovat piristysruiske. Messuilla jos missään tapaa ihmisiä ja kokee ihania kohtaamisia. Näin aloittelevana messuedustajana messuhurmos pisti hetkeksi pään pyörälle, mutta onneksi Liisa ja siskonsa Ulla olivat hyvänä tukena ja esimerkkinä messutyöskentelystä. Katsastus Hiirosen ihanat katsastussiskokset herättivät huomiota samannäköisyydellään: mikä ihana parivaljakko!

Katsastusasema hiljenee hetkeksi vapunviettoon, mutta sen jälkeen jatketaan taas uusin voimin. Olkaahan varovaisia liikenteessä ja kohtahan niitä kesärenkaitakin viimeistään vaihdellaan!

Hyvää vappua kaikille, toivottavat Katsastus Hiirosen ja Kiimingin iloinen poppoo  8-)

– Kaisa